Error message

• Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 20 of /var/www/html/modules/field/field.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 21 of /var/www/html/modules/field/field.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 22 of /var/www/html/modules/field/field.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 23 of /var/www/html/modules/field/field.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 24 of /var/www/html/modules/field/field.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 25 of /var/www/html/modules/field/field.module).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in drupal_load() (line 1374 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 9 of /var/www/html/modules/file/file.module).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in _registry_check_code() (line 3478 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 39 of /var/www/html/modules/image/image.module).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in include_once() (line 7 of /var/www/html/sites/all/modules/custom/introduction_api/introduction_api.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 8 of /var/www/html/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.module).

यो लेखनाथ नगरपालिकाको पुरानो वेबसाइट हो । यो वेबसाइटमा अब अपडेट हुने छैन। लेखनाथ नगरपालिकापोखरा उपमहानगरपालिका गाभिएर पोखरा लेखनाथ महानगरपालिका बनेको छ । ताजा जानकारीको लागि pokharalekhnathmun.gov.np मा जानुहोस् ।

लेखनाथ: सात तालको बगैचा शहर

हृदयनाथ खनाल